Jak kopírovat své obchody

Jistě jste už přemýšleli nad tím, jak obchodovat na jednom účtu a současně stejné obchody zadávat třeba u jiného brokera na jiné instanci MT4/MT5. Proč bychom to dělali? Představte si třeba, že máte zakoupeno několik prop účtů, ale není ve vašich silách zadat stejný obchod na všech těchto účtech tak, aby byl naprosto identický. K tomu právě slouží například vynikající bezplatná kopírka obchodů od FX Blue – Fx Blue Trade Copier.

Fx Blue Trade Copier je aplikace, která umožňuje kopírovat obchody mezi dvěma nebo více instancemi MT4 nebo MT5 běžícími na stejném počítači. Je to rychlý, spolehlivý a flexibilní nástroj, který je velmi oblíbený a zatím je zcela zdarma.

Některé z hlavních vlastností jsou

  1. oddělená verze pro MT4 a MT5,
  2. velká rychlost kopírování,
  3. kopírování manuálních i automatizovaných obchodních činností/systémů,
  4. automatická detekce názvů symbolů (surfix, prefix),
  5. různá omezení obchodování jak časová tak velikosti pozic, počet obchodů na den/současně atd.,
  6. možnost kopírovat mezi demo a live účtem a
  7. systém notifikací.

a mnoho dalšího….

Fx Blue Trade Copier může být tím pravým kopírovacím strojem pro vás. Na rozdíl od mnoha jiných kopírek má kopírka online průvodce, který vás krok za krokem provede tím, jak s kopírkou zacházet a stát se úspěšným obchodníkem. Kopírka také není určena pouze pro obchodníky MT4, ale také pro obchodníky MT5. Technicky je možné i kopírovat obchodny mezi MT4 a MT5.

Kopírku si můžete stáhnout zde: https://www.fxblue.com/appstore/2/mt4-personal-trade-copier